Hydrafacial kasvohoito

Ensimmäinen kokeilukerta HydraFacial kasvohoitoon -15%

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kerääntyvä ehostus, kuollut ihosolukko, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja erilaisten hoitopäiden ja patruunoiden avulla. Hoitoon voidaan yhdistää esimerkiksi GlySal-happokuorinta tai DermaBuilder -anti-age -peptidiliuoksen syöttö, joka siloittaa juonteita botuliinin tavoin mutta kivuttomasti ja ilman pistoksia. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito ei satu, ärsytä ihoa eikä aiheuta turvotusta tai punoitusta, jolloin voit palata arkirutiineihisi välittömästi hoidon jälkeen. Hoitoa ei suositella jos olet raskaana tai imetät.

Kosteuttava ja puhdistava

Hydrafacial

Ihon peruskuntoa korjaava ja syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää ihohuokoset musta- ja valkopäistä ja syöttää ihoon tehoaineita jättäen ihon hehkuvan kuulaaksi.

Hydrafacial hoito sisältää:

• Kuorinta
• Puhdistus
• Ihohuokosten tyhjennys
• Tehoaineiden imeytys.

Tämä hoito suositellaan varattavaksi aina ensimmäisellä HydraFacial hoitokerralla.

95€ / 30 min

( + Decollete 30 € )

Hydrafacial turku

Hydrafacial kasvohoito turku

Syväpuhdistava kasvohoito

Hydrafacial Deep Clean

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä pienentäen samalla laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ -hoitomenetelmä poistaa ihon epäpuhtaudet, musta- ja valkopäät kivuttomasti jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ -happokuorinta.

129€

( + Decollete 70 € )

Kiinteyttävä kasvohoito

Hydrafacial

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä pigmenttimuutoksista aina syviin ryppyihin hyödyntäen Dermabuilder™ -peptidiampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös GlySal™ -happokuorinta.

Hydrafacial hoito sisältää:

• Kuorinta
• Happokuorinta
• Puhdistus
• Ihohuokosten tyhjennys
• Tehoaineiden imeytys.
( Tehoaineena ihon ikääntymistä vastaan taisteleva DermaBuilder –tehoseerumi.)

145€ / 40 min

( + Decollete 85 € )

hydrafacial turku kasvohoidot

Kysy lisää tai varaa aika

Ma – Pe
9 -16

Ota yhteyttä
0405765390
maaret.pirila@gmail.com

Lukonlenkki 7 Vanhalinna (Salimäentien varrella)

www.bell-linea.fi
www.bell-lineashop.fi